Køb

Alle udgivelser fra tekstogtegning.dk kan købes eller bestilles hjem hos din lokale boghandler – eller du kan købe dem online f.eks. her:

saxo

williamdamdk

gucca

bogogide

Hvis du ikke kan finde den titel du søger hos din boghandler eller i webbutikkerne – så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig direkte. Det gælder også, hvis du gerne vil have en bog med en signeret hilsen i … eller måske en tegning … eller måske begge dele!

E-bøger og lydbøger

Flere af titlerne fås også som e-bøger og lydbøger – både som streaming og download. Se mere på f.eks.:


Privatlivspolitik

Som besøgende på tekstogtegning.dk er du helt anonym. På tekstogtegning.dk sker der ingen automatisk registrering af oplysninger, som kan identificere dig personligt. Ved besøg på tekstogtegning.dk registreres kun standard statistikoplysninger, såsom hvilke sider der er besøgt, hvornår, og hvilken browser der er anvendt. Disse oplysninger er helt anonyme og anvendes udelukkende til at give et indblik i, hvilke sider der er de mest besøgte, og dermed give LBA Tekst & Tegning mulighed for at forbedre og optimere hjemmesiden.
Henvender du dig til LBA Tekst & Tegning og modtager LBA Tekst & Tegning ad den vej personlige data fra dig anvendes disse kun i forbindelse med de forhold du henvender dig om, og deles kun med andre i det omfang det er nødvendigt for at kunne imødekomme din henvendelse.