Køb

Alle nye udgivelser fra tekstogtegning.dk kan købes online her:

saxo

williamdamdk

bogogide

– eller du kan få din boghandler til at bestille dem hjem til dig.

Både de nye og de fleste af de ældre udgivelser kan også købes direkte hos forlaget – skriv til bestilling@tekstogtegning.dk og få den bog du ønsker dig sendt direkte hjem til din adresse.
Det gælder naturligvis også, hvis du gerne vil have en bog med en hilsen i … eller måske en tegning … eller måske begge dele! 🙂

E-bøger og lydbøger

Mange af udgivelserne fås også som e-bøger og lydbøger – se mere på f.eks.:


Privatlivspolitik

Som besøgende på tekstogtegning.dk er du helt anonym. På tekstogtegning.dk sker der ingen automatisk registrering af oplysninger, som kan identificere dig personligt. Ved besøg på tekstogtegning.dk registreres kun standard statistikoplysninger, såsom hvilke sider der er besøgt, hvornår, og hvilken browser der er anvendt. Disse oplysninger er helt anonyme og anvendes udelukkende til at give et indblik i, hvilke sider der er de mest besøgte, og dermed give LBA Tekst & Tegning mulighed for at forbedre og optimere hjemmesiden.
Henvender du dig til LBA Tekst & Tegning, og modtager LBA Tekst & Tegning ad den vej personlige data fra dig, anvendes disse kun i forbindelse med de forhold, du henvender dig om, og deles kun med andre i det omfang det er nødvendigt for at kunne imødekomme din henvendelse.