LBA

Bag signaturen LBA står forfatteren og tegneren Lasse Bo Andersen, som har skrevet zombieserierne Zombie Splatter, Zombie Splatter Efterskælv og Zombie Splatter Fun Park, krimi- og detektivserien En sag for Mesterdetektiven Vic Baskerstreet, vampyrjægerserien R.I.P. og flere andre gyserfortællinger.
Lasse Bo Andersen har derudover humor-bøgerne Den lille Stygge om Computere og Rigtige mænd ta’r ikke sikkerhedskopi samt tegneserierne Klipfisk, Løvejagt og Fodballe F.C. m.fl. på CV’et – og så har han leveret historier og idéer til Anders And & Co.

danske_tegnserieskabere
Privatlivspolitik

Som besøgende på tekstogtegning.dk er du helt anonym. På tekstogtegning.dk sker der ingen automatisk registrering af oplysninger, som kan identificere dig personligt. Ved besøg på tekstogtegning.dk registreres kun standard statistikoplysninger, såsom hvilke sider der er besøgt, hvornår, og hvilken browser der er anvendt. Disse oplysninger er helt anonyme og anvendes udelukkende til at give et indblik i, hvilke sider der er de mest besøgte, og dermed give LBA Tekst & Tegning mulighed for at forbedre og optimere hjemmesiden.
Henvender du dig til LBA Tekst & Tegning og modtager LBA Tekst & Tegning ad den vej personlige data fra dig anvendes disse kun i forbindelse med de forhold du henvender dig om, og deles kun med andre i det omfang det er nødvendigt for at kunne imødekomme din henvendelse.