Filmfeber

Året er 1910, og stedet er Aarhus. I det nye århundredes første årti har filmen – de levende billeder – skabt grobund for en helt ny og særdeles indbringende industri. Bernhard Bruun arbejder som bydreng hos en af byens filmfabrikker, Aarhus Films-Compagni, og drømmer om en fremtid inden for det nye billedmedie.

Tingene tager fart, da filmfabrikkens direktør har en visionær plan på bedding, og da Bernhard møder den fornemme, men hemmelighedsfulde, frøken Edith Pedersen, der også har en drøm om at gøre karriere i filmens verden.

Den unge frøken gør et dybt indtryk på Bernhard, men ikke alt udvikler sig, som han kunne ønske sig det – og samtidig rystes byen af et makabert mord, hvor offeret har været udsat for et angreb med stærkt ætsende syre.

En stræbsom politimand sætter sig for at opklare sagen, men snart står det ham klart, at morderen har flere mord på samvittigheden, og da sporene pludselig peger i retning af filmfabrikken, må Bernhard se sig hvirvlet ind i jagten på den vanvittige syremorder …

Den gale Doktors Vanvidsmikstur
Filmfeber, kærlighed og mord i det gamle Aarhus
Spændingsroman • 282 sider • Softcover med flapper
Målgruppe: 13-99 år
ISBN 978-87-970837-9-6

»En charmerende og hamrende underholdende spændingsroman.
Kan kun varmt anbefale den.«
Gyseren.dk

»Meget ambitiøs og vellykket roman.
En ganske herlig læseoplevelse.«
Lektørudtalelse, DBC, Dansk BiblioteksCenter