Privatlivspolitik og vilkår

Som besøgende på tekstogtegning.dk er du helt anonym. På tekstogtegning.dk sker der ingen automatisk registrering af oplysninger, som kan identificere dig personligt. Ved besøg på tekstogtegning.dk registreres kun standard statistikoplysninger, såsom hvilke sider der er besøgt, hvornår, og hvilken browser der er anvendt. Disse oplysninger er helt anonyme og anvendes udelukkende til at give et indblik i, hvilke sider der er de mest besøgte, og dermed give LBA Tekst & Tegning mulighed for at forbedre og optimere hjemmesiden.
Henvender du dig til LBA Tekst & Tegning, og modtager LBA Tekst & Tegning ad den vej personlige data fra dig, anvendes disse kun i forbindelse med de forhold, du henvender dig om, og deles kun med andre i det omfang det er nødvendigt for at kunne imødekomme din henvendelse.

Vilkår

Tekst, grafik, billeder, lyd samt andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. LBA Tekst & Tegning, Lasse Bo Andersen, forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Copyright © Lasse Bo Andersen